Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>A=Пелехова Л$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
|
1. |
Усатюк C. I. Перспективи використання софори японської як джерела антиоксидантів в олійно-жировій галузі харчової промисловості [Електронний ресурс] / C. I. Усатюк, Л. С. Пелехова, О. М. Усатюк // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(1). - С. 351-354. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42(1)__82
| 2. |
Пелехова Л. С. Оцінювання загальної антиоксидантної активності рослинних олій [Електронний ресурс] / Л. С. Пелехова, С. І. Усатюк // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2012. - № 44. - С. 81-84. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2012_44_15 Проведено визначення загальної антиоксидантної активності (ЗАОА) олії соняшникової, оливкової, олій гарбузового насіння та волоського горіху за допомогою доступного та нетрудомісткого фотоелектроколориметричного методу з використанням індикаторної системи Fe(III)-о-фенантролін та жиророзчинного вітаміну E для оцінювання одержаних результатів. Встановлено, що нерафіновані олії, одержані шляхом холодного пресування, мають значно вищу ЗАОА, у порівнянні з тими, які піддавались рафінації. Оцінювання ЗАОА запропонованим методом дозволяє використовувати його у виробничих лабораторіях, що надає змогу контролювати ЗАОА на будь-якій стадії технологічного процесу виробництва олії.
| 3. |
Пелехова Л. С. Дослідження кінетики процесу екстрагування похідних хлорофілу з базиліку звичайного [Електронний ресурс] / Л. С. Пелехова, С. І. Усатюк, Л. Ю. Арсеньєва // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 2. - С. 246-251. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_2_39
| 4. |
Усатюк С. І. Технологія отримання соняшникової олії з підвищеною біологічною цінністю [Електронний ресурс] / С. І. Усатюк, Л. С. Пелехова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 2. - С. 209-216. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_2_34
|
|
|