Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Пелехова Л$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
1.

Усатюк C. I. 
Перспективи використання софори японської як джерела антиоксидантів в олійно-жировій галузі харчової промисловості [Електронний ресурс] / C. I. Усатюк, Л. С. Пелехова, О. М. Усатюк // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(1). - С. 351-354. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42(1)__82
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.643 Mb    Зміст випуску     Цитування
2.

Пелехова Л. С. 
Оцінювання загальної антиоксидантної активності рослинних олій [Електронний ресурс] / Л. С. Пелехова, С. І. Усатюк // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2012. - № 44. - С. 81-84. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2012_44_15
Проведено визначення загальної антиоксидантної активності (ЗАОА) олії соняшникової, оливкової, олій гарбузового насіння та волоського горіху за допомогою доступного та нетрудомісткого фотоелектроколориметричного методу з використанням індикаторної системи Fe(III)-о-фенантролін та жиророзчинного вітаміну E для оцінювання одержаних результатів. Встановлено, що нерафіновані олії, одержані шляхом холодного пресування, мають значно вищу ЗАОА, у порівнянні з тими, які піддавались рафінації. Оцінювання ЗАОА запропонованим методом дозволяє використовувати його у виробничих лабораторіях, що надає змогу контролювати ЗАОА на будь-якій стадії технологічного процесу виробництва олії.
Попередній перегляд:   Завантажити - 552.897 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
3.

Пелехова Л. С. 
Дослідження кінетики процесу екстрагування похідних хлорофілу з базиліку звичайного [Електронний ресурс] / Л. С. Пелехова, С. І. Усатюк, Л. Ю. Арсеньєва // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 2. - С. 246-251. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_2_39
Попередній перегляд:   Завантажити - 294.172 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Усатюк С. І. 
Технологія отримання соняшникової олії з підвищеною біологічною цінністю [Електронний ресурс] / С. І. Усатюк, Л. С. Пелехова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 2. - С. 209-216. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_2_34
Попередній перегляд:   Завантажити - 297.171 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського